Kutassy Krisztina Kozmetika

Kutassy Krisztina Kozmetika
Kutassy Krisztina orvosi- és sminktetováló kozmetikus mester vagyok.

Kutassy Krisztina Kozmetika

Üdvözöllek a blogomba!
Pár gondolat azoknak akik az orvosi- vagy sminktetoválásról szeretnének többet tudni.

2011. július 25., hétfő

szájsatír

Ez a sminktetoválási eljárás segít kiemelni a száj szép formáját illetve segít abban is,hogy az esetleges formai hiányosságokat korrigáljuk.
Ennél az eljárásnál három féle tchnikát alkalmazhatunk, a szájkontúr, a fél satír, és a teljes satírt. Ezekkel a sminktetoválási technikákkal különböző eredményeket érhetünk el.
A szájkontúr, a száj vonalát emeli ki,és korrigálja annak a formai eltéréseit. Ezzel az eljárással biztosak lehetünk abban, hogy az ajkunk mindig a legjobb formáját mutatja.
A fél satírt akkor alkalmazzuk, amikor szeretnénk az ajak vonalán túl egy kisebb, rúzsos hatást is érvényesíteni. Így biztosítva, hogy bármilyen helyzetbe -strandon, reggeli ébredéskor- mindig egy visszafogottan rúzsozott ajkunk legyen, amivel a megjelenésünk tökéletes lehet. Korrekciós eljárásnak is használhatjuk olyankor, amikor a széleken elhalványul az ajak színe, így válik tökéletessé és természetessé a szánk.
Teljes satír az az eljárás, amivel ajkunk mindig a tökéletesen rúzsozott hatását mutatja, mindig egy tökéletes megjelenést biztosítva viselőjének. Innentől elfelejthetjük a rúzst, de abban biztosak lehetünk, hogy a legextrémebb helyzetekben is a férfiak,de a többi nő elismerő vagy irigykedő pillantásait nem nélkülözhetjük.
Kutassy Krisztina
orvosi- és sminktetováló
kozmetikus mester

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése