Kutassy Krisztina Kozmetika

Kutassy Krisztina Kozmetika
Kutassy Krisztina orvosi- és sminktetováló kozmetikus mester vagyok.

Kutassy Krisztina Kozmetika

Üdvözöllek a blogomba!
Pár gondolat azoknak akik az orvosi- vagy sminktetoválásról szeretnének többet tudni.

2011. július 22., péntek

Korrekció

Egy érdekes kérdés a korrekció. Sokszor tapasztalom, hogy a konzultáció után a korrekcióra se jönnek el szívesen, vagy egyáltalán nem értik, hogy miért is van erre szükség.
Bele néznek a tükörbe akkor amikor még friss a sminktetoválás, és azt mondják, hogy mindenhol ott van a pigment, minek menjek el. Majd eltelik egy pár hónap vagy akár egy év és akkor láthatóvá válnak azok az apró pontok amiket egy szakember a sminktetoválást követően eltelt egy hónap után rögtön lát, és amiért tulajdonképpen kitaláltuk a korrekciót, de ezért ilyenkor már fizetni kell...
A korrekciót a sminktetoválást követő 30.-90.NAPOK KÖZÖTT célszerű elvégezni, mert ilyenkor a pigmentek már "megértek" a bőrben, és láthatóvá válnak az esetleges eltérések, természetesen ezen időszakban INGYEN VÉGZEM EL A KORREKCIÓT. Ha valaki a korrekciót követő 30.-40.nap között úgy látja, hogy szükséges még egy korrekció, akkor természetesen azt is elvégzem díjazás nélkül, de erre még nem volt szükség.
Miért kell a korrekció?
A korrekció alkalmával a szakember számára - de esetleg a vendég számára is- láthatóak apró eltérések. Egy- egy pontban esetleg nincs vagy nem látható a pigment, esetleg emiatt formai eltérés is előfordulhat amit korrigálni kell. Ez nem annak a jele, hogy rossz munkát adott ki a szakember a kezei közül, sajnos előfordul, hogy valamiért a pigment abban a pontban nem látható.
Természetesen van olyan amikor nincs szükség korrekcióra, mert a vendég bőrében minden pontban jól látható a pigment, de ennek eldöntését bízzuk szakemberre.
Higgyük el nem azért kell a korrekció -mivel ingyenes-, hogy a szakember emiatt több pénzt kérjen tőlünk, hanem azért, hogy valóban ne keljen törődnünk a napi sminkünk elkészítésével, azaz a sminktetoválásunk esetleges hiányosságait ne keljen korrigálni, hogy valóban tökéletes és természetes legyen.
Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan.
Kutassy Krisztina
orvosi- és sminktetováló
kozmetikus mester

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése