Kutassy Krisztina Kozmetika

Kutassy Krisztina Kozmetika
Kutassy Krisztina orvosi- és sminktetováló kozmetikus mester vagyok.

Kutassy Krisztina Kozmetika

Üdvözöllek a blogomba!
Pár gondolat azoknak akik az orvosi- vagy sminktetoválásról szeretnének többet tudni.

2011. július 24., vasárnap

sminktetováló gép

Szakmámból kifolyólag, megnézek minden sminktetováló gépet ami a látókörömbe kerül. Sok gépet láttam már. A látottak- hallottak alapján azt mondhatom, hogy minden gép különböző szinten, készíti el a sminktetoválást. Munka tapasztalatom csak a Nouveau Contour cég gépével van, ezért a többikről érdemben nem tudok beszélni.A saját gépemhez tudom hasonlítani azt a gépet amit megnézek. Különbséget mindig látok, és azt a következtetést vontam le idáig mindig, hogy jól döntöttem amikor a Nouveau Contour gépe mellett döntöttem.
Miért is?
Sokan gondolják, hogy nem érdekes, hogy milyen géppel készül a sminktetoválásuk. Ez nem igaz. Nagyon fontos, hogy egy jó géppel dolgozó szakembert válasszunk, mert ez befolyásolja a sminktetoválásunkkor a tetoválás elkészültének hosszát, a tetoválás által okozott hám sérülést- ezáltal az okozott fájdalom nagyságát,a varrasodás vastagságát és a gyorsabb gyógyulást, de a tetoválásunk minőségét és tartósságát.
Laikusként mitől tudjuk, hogy jó géppel dolgozik az általunk választott szakember? Ugye az előzőekben már beszéltünk arról a bizonyos konzultációról. Nos ilyenkor a szakember meg és bemutatja a sminktetováló gépet, elmondja, hogy mire képes az általa használt gép és nem utolsó sorban szemre vételezhetjük azt. Az elmondottak és a látottak alapján eltudjuk dönteni, hogy milyen sminktetováló gépet látunk.
De mit is kérdezzünk ilyenkor a gépről?
Inkább leírnám a saját gépem jellemzőit, lesz mihez hasonlítani, mert szerintem az én -Nouveau Contour- gépem a kiváló minőségű kategóriába tartozik.
A gépemet és engem,az intel processzora által vezérelt digitális programok segítenek a tökéletes sminktetoválások kivitelezésében, ez azért fontos mert a leütések száma, mélysége így egyenletes, és ez által a bevitt pigmentek tökéletesen maradnak meg a bőrben,a berajzolt forma precíz. A gépemhez több féle tű konfigurációt tudok használni, ez azért fontos mert a különböző tetoválások rövidebb idő- kevesebb fájdalom- alatt készülnek el és a vastagabb tűvel, egyenletesebb természetesebb bizonyos sminktetoválások elkészítése ill. kreatív technikák alkalmazását teszi lehetővé,(pl.szálazás,satír,füst..) .
A biztonsági tű és a hozzá tartozó biztonsági kézi fej kevés sminktetováló gép tartozéka, pedig a mai világunkba nagyon fontos az átfertőzés elleni védelem.
Ha ezekről megkérdezed azt, akire az orvosi- vagy sminktetoválásod elkészítését bízod és olyan válaszokat kapsz amik meggyőzőek,akkor valószínűleg jó minőségű géppel készül a tetoválásod.
Kutassy Krisztina
orvosi- és sminktetováló
kozmetikus mester

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése