Kutassy Krisztina Kozmetika

Kutassy Krisztina Kozmetika
Kutassy Krisztina orvosi- és sminktetováló kozmetikus mester vagyok.

Kutassy Krisztina Kozmetika

Üdvözöllek a blogomba!
Pár gondolat azoknak akik az orvosi- vagy sminktetoválásról szeretnének többet tudni.

2011. július 17., vasárnap

sminktetoválás

Kutassy Krisztina vagyok Orvosi - és Sminktetováló Kozmetikus Mester. Ezt a blogot azért hoztam létre, mert a  Nálam jelentkezők sokszor téves információk alapján keresnek fel. Szeretnék olyan információkat megosztani a sminktetoválással kapcsolatban amik segíthetik a jó döntéseket.
Egy sminktetoválás kiválasztása nem olyan mint amikor egy műszaki cikket veszünk, amit egy cég legyárt valahol, majd utána mindegy, hogy hol veszem meg ugyan azt a terméket kapom, csak a vásárlás körülményeiben van különbség.
Nagyon fontos eleme egy sminktetoválásnak az, hogy ki a szakember. A mai világban tulajdonképpen, ha valaki vesz egy sminktetováló gépet, elvégez egy tanfolyamot már csinálhat sminktetoválásokat. Ezekből az esetekből lesznek, azok a különböző helyeken látható, szörnyű képek amitől sokan azt mondják, hogy nem szabad sminktetoválást csináltatni.Ahhoz, hogy valaki gyakorlott sminktetováló legyen, ahhoz sok sminktetoválást kell elkészíteni.Ilyenkor mondják sokan, hogy valahol el kell kezdeni, ez igaz, de nem a vendégen kell gyakorolni, hanem otthon próbálni kell a tanult technikát, ebből lesznek azok a bizonyos begyakorolt mozdulatok .
Tehát a legfontosabb a gyakorlott és képzett szakember megválasztása. A legfontosabb, hogy legyenek referenciái a sminktetoválást végzőnek, hogy lássuk milyen munkát ad ki a kezei közül és a vendégnek ez a munka megfelelő legyen. Soha ne az ár alapján döntsünk.Tudom a mai világban nehéz ezt betartani, de látom a hozzám jövőkön -itt a mások által készített és elrontott tetoválásokra gondolok-,hogy kevés kivétellel az olcsón, nem jó szakember által készült tetoválás minősége nem megfelelő és annak a kijavítása sokkal több időbe és pénzbe kerül mintha kiválasztunk egy jó szakembert, a tartósságról nem is beszélve. Egy sminktetoválás általában 3-5évig látható, ha ezt az időt nézzük, hogy ez alatt mennyi pénzt költünk különböző termékek vásárlására azért, hogy a sminktetoválás helyett magunk készítsük el a napi sminkünket, kiszámolhatjuk, hogy megéri a sminktetoválás.
Kutassy Krisztina
orvosi- és sminktetováló
kozmetikus mester

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése